NETVÆRK

Hvis vi skal skabe en bæredygtig fremtid, er vi nødt til at arbejde sammen og opbygge stærke netværk for at sikre, at bæredygtige iværksættere kan udvikle deres forretningsmodeller. Derfor samler vi bæredygtige iværksættere, individuelle fagpersoner og impact-investorer i nationale netværk på tværs af Danmark.

HVAD FÅR DU?

Som del af vores netværk opnår du synlighed og får mulighed for at deltage i events og møde partnere, mentorer og investorer. Som fagperson vil du blive inviteret til at være en del af vores nationale netværk af bæredygtige change makers og skabe positiv indflydelse ved at støtte bæredygtige virksomheder og iværksættere i hele Danmark – enten som mentor eller investor.

Partnerskaber

Videndeling

Events

NETVÆRK FOR BÆREDYGTIGE IVÆRKSÆTTERE

Vores netværk samler bæredygtige iværksættere og innovative startups fra hele landet. Tilsammen udgør de en kæmpe pulje af gode idéer, viden, erfaringer og færdigheder til gavn for hele samfundet – både i og udenfor Danmark. Er du interesseret i at vide mere eller blive en del af netværket, er du velkommen til at kontakte os.

Vi samler og styrker lokale og nationale økosystemer for at give bæredygtige iværksættere de bedst mulige forudsætninger for at udvikle og styrke deres forretningsmodeller. Hvert år afholder vi Days of Impact, der er en hybrid mellem en case competition, en konference og en workshop. I samarbejde med de deltagende iværksættere og vores partnere fra forskellige sektorer identificerer vi udfordringer og skabe nye løsninger for at iværksætternes forretning kan skaleres, og for at Danmark får et stærkt økosystem for bæredygtigt iværksætteri.

LÆS MERE

TAG KONTAKT