PARTNERE

Hvis vi skal skabe en bæredygtig fremtid, er vi nødt til at arbejde sammen og opbygge stærke netværk for at sikre, at bæredygtige iværksættere kan udvikle deres forretningsmodeller. Derfor samler vi bæredygtige iværksættere, individuelle fagpersoner, institutioner og impact-investorer i nationale netværk på tværs af Danmark. Days Of Impact er ét eksempel på hvordan vi gør det. Du kan møde os til konferencerne rundt omkring i Danmark i løbet af 2020 og 2021. Hvis du ikke har mulighed for at deltage fysisk kan du følge vores events online
(find aktuelle links på vores SoMe kanaler).’

BLIV EN DEL AF DANMARKS STØRSTE NETVÆRK FOR BÆREDYGTIGE IVÆRKSÆTTERE

DISIE’s netværk samler bæredygtige og sociale startups fra hele landet. Tilsammen udgør vi en pulje af gode idéer, viden, erfaringer og færdigheder til gavn for hele samfundet – både i og udenfor Danmark. Er du interesseret i at vide mere eller blive en del af netværket?
Skriv til os via formularen nedenfor, så kontakter vi dig og finder ud af hvordan vi kan samarbejdeog hvordan du bliver en del af netværket.

 

MULIGHEDER FOR DIG SOM IVÆRKSÆTTER:

Som en del af netværket kan du få hjælp til at udvikle din idé, virksomhed eller organisation på flere måder. Måske har du i en periode brug for en kontorplads, adgang til mødelokaler eller blot netværk og medlemsservices.
Skriv til os og hør mere om mulighederne. Hvis du gerne vil være en del af det fysiske fællesskab på vores adresse i København, skal du udfylde en ansøgning her.

 

IKKE IVÆRKSÆTTER MEN PARAT TIL AT HJÆLPE EN?

Hvis du arbejder med iværksættere (fx offentlig eller privat rådgivning, finansiering, etablering) eller selv har været iværksætter, og gerne vil hjælpe nye på vej, så er DISIE’s netværk det rigtige for dig. Bliv en del af vores nationale netværk af bæredygtige change makers og skabe positiv indflydelse ved at støtte bæredygtige virksomheder og iværksættere i hele Danmark – som institution, mentor eller investor. Skriv til os og lad os finde ud af hvordan din viden kan gavne Danmarks bæredygtige og sociale iværksættere.

 

BÆREDYGTIGE IVÆRKSÆTTERE I NETVÆRKET

Vores netværk samler bæredygtige iværksættere fra hele landet. Tilsammen udgør de en pulje af gode idéer, viden, erfaringer og færdigheder til gavn for hele samfundet – både i og udenfor Danmark. Er du interesseret i at vide mere eller blive en del af netværket, er du velkommen til at kontakte os. Skriv til os via formularen nedenfor eller ansøg om medlemskab her.

Partnerskaber

Videndeling

Events

BÆREDYGTIGE IVÆRKSÆTTERE I NETVÆRKET

Vores netværk samler bæredygtige iværksættere og innovative startups fra hele landet. Tilsammen udgør de en kæmpe pulje af gode idéer, viden, erfaringer og færdigheder til gavn for hele samfundet – både i og udenfor Danmark. Er du interesseret i at vide mere eller blive en del af netværket, er du velkommen til at kontakte os. Herunder kan du se alle vores alumne medlemmer, som stadig er i vores netværk

Vi samler og styrker lokale og nationale økosystemer for at give bæredygtige iværksættere de bedst mulige forudsætninger for at udvikle og styrke deres forretningsmodeller. Hvert år afholder vi Days of Impact, der er en hybrid mellem en case competition, en konference og en workshop. I samarbejde med de deltagende iværksættere og vores partnere fra forskellige sektorer identificerer vi udfordringer og skabe nye løsninger for at iværksætternes forretning kan skaleres, og for at Danmark får et stærkt økosystem for bæredygtigt iværksætteri.

LÆS MERE