Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

DAYS OF IMPACT 2021: OPEN CALL FOR STARTUPS

DaysofImpact-64

Som bæredygtig eller social iværksætter har du nu mulighed for at søge om at deltage til årets Days of Impact event med din startup. 

Formålet med Days of Impact er at samle og styrke det landsdækkende netværk for bæredygtige og sociale iværksættere. På trods af at Danmark er et foregangsland for innovation, er iværksættermiljøet i Danmark fortsat fragmenteret og mangler sammenhængskraft. DISIE går, i samarbejde med vores partnere, forrest i at skabe et nationalt økosystem der understøtter iværksætterkulturen og forløser dets potentiale.

Som iværksætter kan du, ved at deltage, videreudvikle din forretning gennem personlig støtte og rådgivning fra eksperter og mentorer inden for feltet. Du vil få udvidet dit netværk og blive sat i forbindelse med de rette lokale aktører som bl.a. kan hjælpe dig med at gribe nye muligheder, udvikle nye partnerskaber og etablere støttestrukturer der kan bidrage til at sikre din startups overlevelse på den lange bane. 

Days of Impact er et hybrid event mellem en konference, et netværks-events og en case competition. Under to regionale events vil der være faglige spor, keynotes, paneldebatter, workshops og impact playgrounds hvor iværksætterne arbejder hands-on med individuelle udfordringer som deres startup aktuelt står overfor. Der udvikles løsninger på dagen som pitches afslutningsvis for en jury. Vinderne af de regionale events får tildelt en pengepræmie, som kan sætte skub i udvikling og vækst af deres forretning. Fem deltagende startups fra hver region udvælges til at gå videre til det nationale event på Christiansborg, hvor de konkurrerer om at vinde den nationale pris på 60.000 kr. sponsoreret af One Life Foundation. 

DISIE glæder sig til, for fjerde år i træk, at samle Danmarks mest lovende bæredygtige og sociale impact startups og økosystemet omkring dem, og bidrage til at accelererer initiativer baseret på samarbejde og vidensdeling, ude i regionerne. I år afholdes eventet i Region Nordjylland og Region Sjælland, hvor vi hylder bæredygtigt og socialt iværksætteri i samarbejde med Erhvervsstyrelsen, Innovationsfonden, One Life Foundation mf.

Vi har et begrænset antal pladser i hver region og opfordrer derfor bæredygtige og sociale iværksættere til at søge hurtigst muligt.

Søg via vores Open Call her

Ønsker du som f.eks. virksomheder, NGO eller institution at være en del af Days of Impact som partner eller ambassadør, læs mere her:

https://daysofimpact.dk/become-partner/