Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Top 5 projektværktøjer til teams

Top 5 projekt-værktøjer til teams

De fleste kollegaer i organisationer, der arbejder med projekter, vil på et tidspunkt få behov for et projektværktøj. Når kompleksiteten stiger i et projekt og der er flere deadlines og forhold, som er afhængig af hinanden, kan et projektværktøj være en rigtig god investering i et team for at få et overblik over et projekt.

Hvis værktøjet virker, kan det betyder et faldende behov for tidskrævende aktiviteter som møder og mange mails frem og tilbage imellem kollegaer, fordi alle i teamet ved, hvad de skal foretage sig.
Priserne på et projektværktøj varierer dog meget og derfor oplever vi en efterspørgsel efter et overblik over mulighederne og hvilke projektværktøjer, som er nemmest at anvende til en rimelig pris.

1 // ASANA

Pris: 236 kr./måned

30 dages gratis prøveperiode

 

Asana gør det nemt at bryde et projekt ned i mindre opgaver og uddelegere dem til de forskellige medlemmer. Platformen tilbyder lister, kanban bræts og gantt charts.

Asana er kendt for at være nem at arbejde med, da brugere kan kommentere på uddelegerede opgaver. Asana kan integreres med andre større softwares.

 
 

2 // Monday.com

Priser fra 186 kr. 

14 dages gratis prøveperiode.

 

Platformen er meget intuitiv og visuelt flot og den kan bruges i store organisationer og tilbyder en god oversigt over alt arbejde på tværs af afdelinger. 

Der er over 200 forskellige templates, som du kan anvende. 

Man skal være opmærksom på at basisplan er begrænset og at det hurtigt kan blive en del dyrere end de 186 kr.

 

3 // ClickUp

Priser fra 39 kr./måned.  

Gratis prøveperiode.

 

Med ClickUp får du et management program der gør det muligt at visualisere projekter og status på projekter. Programmet er inklusiv Gantt charts, mindmaps og kanban bræts.

Du kan bruge værktøjet til også at svare på mails og meget andet, da platformen kan synkroniseres til mange andre softwares.

 

4 // Wrike

Pris pr. måned: Professionel: 73 kr pr. bruger pr. måned.

Business: 187 kr pr. bruger pr. måned.

14 dages gratis prøveperiode

 

Platformen giver et godt overblik, som kan tilpasses til, at hver person på holdet nemt få det store overblik og være effektiv. Selvom det er lidt dyrt og ikke ideelt for begyndere, er softwaren perfekt til marketingfolk, bureauer og organisationer, der ønsker et avanceret værktøj med funktionalitet på et højt niveau.

 

5 // Trello

Trello er til at administrere enkle projekter med små teams.

Pris: Gratis mulighed er tilgængelig. Betalte muligheder starter ved ca 147 kr. pr. bruger pr. måned og faktureres årligt.

 

Trello fungerer på samme måde som Asana – det vil sige med hensyn til at planlægge og organisere opgaver, spore fremskridt og tildele opgaver til relevante teammedlemmer.

En af de væsentlige forskelle mellem disse to projektværktøjer er, at Asana er mere velegnet til at styre flere komplekse projekter. Trello fungerer på den anden side bedre til mere simple projekter.

top-5-vaerktoejer-til-teams--toolbox-groenne-startups

DISIE GRØNT is supported by Tuborgfondet

Tuborgfondet-logo-toolbox