Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

TIPS TIL DEN GODE PITCH​

TIPS TIL DEN GODE PITCH​

6 gode råd til Den Gode Pitch

Det er vigtigt at kunne pitche din idé til din grønne startup for at tiltrække nye samarbejdspartnere og kunder til din startup.
Det handler om at skabe troværdighed, udbrede din grønne vision – og husk, øvelse gør mester!

En pitch er kommunikationsteknik og en præsentation over en idé, hvor man har fra 30 sek. eller 5-10 minutter afhængig af målgruppen.

6 GODE råd
  1. Se NABC-modellen over, hvad en pitch skal indeholde.
  2. Hold det kort og lækkert! Lær dit din pitch udenad, så du ikke viger fra dit budskab.
  3. En pitch skal arbejdes med fra starten. Det kan godt være du ikke har alt på plads endnu i din grønne startup, men du har en idé og den er udsprunget af et problem, et behov eller noget helt andet. Det er det, der gør din grønne startup spændende!
  4. Husk dig selv! Overvej hvordan du kan bruge dig selv, så du kan få sympati for dig og din vision, så modtageren kan forstå dit perspektiv. Det starter med en overbevisende og troværdig pitch.
  5. Sig det med kroppen! Øv dig foran spejlet eller foran vennerne og familien. Grib chancen når du står til et netværksevent, hvor folk spørger ind til din startup. Du skal øve dig i at kommunikere med hele kroppen, være til stede i nuet og være bevidst om dit kropssprog.
  6. Husk at reflektere! Hvad gik godt denne gang, og hvad kan blive bedre? Når du står til et netværksmøde og pitcher din idé, og modtageren ikke rigtig forstår dit budskab eller virker interesseret, så er det vigtigt at reflektere over situationen og over, hvad du kan gøre anderledes næste gang.

DISIE GRØNT is supported by Tuborgfondet

Tuborgfondet-logo-toolbox