Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Din iværksætterprofil

Din iværksætterprofil

En personlighedstest er en test, som mange større virksomheder anvender under ansættelsesprocessen, og det er der god grund til. Udover erfaring og viden er det vigtigt, at den person, man ansætter, passer godt ind i teamet og kan udføre de nødvendige opgaver. Det samme gælder for dig, når du overvejer at starte din egen virksomhed op.

Hvorfor er det vigtigt at vide, hvordan din profil ser ud, når du gerne vil være grøn iværksætter? Det er vigtigt, fordi du får meget ud af at have indsigt i dine egne styrker og svagheder. Ja, det kan virke irriterende at skulle se på ens svagheder, men det gør dig til en bedre iværksætter, hvis du har fokus på, hvor du kan blive bedre, men også hvilke opgaver du har brug for hjælp til. Ingen kan drive en virksomhed alene. Selvom du måske har startet en enmandsvirksomhed, er det vigtigt at bruge dit netværk og søge hjælp til de opgaver, du ikke selv mestrer.

På virksomhedsguiden.dk kan du gratis teste dig selv og blive klogere på, hvem du er som iværksætter og hvordan du fungerer i et team med andre.

personlighedstest-virshomhedsguiden-persontyper

Testen

I selve testen skal du ved hvert spørgsmål vælge det udsagn, der passer bedst på dig, enten ud fra eget synspunkt eller andres. Overvej, hvilke kompetencer der er brug for i din virksomhed, og hvordan du kan bruge testen til at styrke dit samarbejde med andre.

Resultatet fremkommer ud fra dine valg og giver dig et overblik over fire overskrifter, som hver især kan sige noget om din profil:

A

Administrator

Administrator

Hvis du er en god administrator, skyldes det, at du kan sætte dine arbejdsopgaver i system og planlægge, hvad der skal gøres hvornår. Du er typen, der har styr på tingene og ønsker ikke at overlade noget til tilfældighederne. Du fungerer bedst, når du kan kontrollere, hvad der sker, og bliver måske let stresset, når tingene går stærkt.

E

Entreprenør

Entreprenør

Hvis du er en god entreprenør, har du mange nye ideer og forstår at gennemføre dem. Du er sandsynligvis typen, der har hovedet fyldt med spændende projekter og altid er i gang med at udtænke nye planer.

I

Integrator

Integrator

Hvis du er en god integrator, har du evnen til at forstå andres behov og opbygge netværk. Du er sandsynligvis en meget social og udadvendt type, der kan få mennesker til at arbejde sammen. Du har flair for at skabe et godt arbejdsmiljø, fordi du fremmer holdånd og fællesskab i virksomheden.

P

Producenten

Producenten

Hvis du er god som producent, er du meget fokuseret på at skabe resultater. Det er nemt for dig at handle på dine ideer og skabe noget, som alle kan forstå, og dit samarbejde med producenter er stærkt. Du er typen, der altid er klar til at påtage dig en ekstra opgave og trives bedst, når der er noget at tage fat på.

personlighedstest-virksomhedsguiden-personlighedstest-virksomhedsguiden.dk.dk

I testen vil der under diagrammet være en uddybelse af de fire punkter og hvilket punkt, du besidder mest og mindst. Det kan virke barsk at blive testet, men det giver dig noget at arbejde med og indsigt i dig selv i forhold til den grønne virksomhed, du er ved at etablere. Under hvert punkt vil der også være en beskrivelse af, hvilken form for samarbejdspartner eller kompagnon der vil være en god idé for dig for at styrke din grønne virksomhed endnu mere.

Resultatet i diagrammet viser Integratoren som den mest dominerende. Til gengæld bør personen arbejde med at være mere resultatorienteret eller sørge for at have samarbejdspartnere eller en kompagnon, der besidder f.eks. producent- og administratorrollerne.