19th Ave New York, NY 95822, USA

TOOLBOX

DISIE offers knowledge, networks, events, services, and tools that support you in developing and growing your startup – from concept to market.

DISIE GRØNT TOOLBOX

Over the course of two years, DISIE GRØNT is set to develop 50 tools for green entrepreneurs to help scale their impact startups. 

The tools will be available for free as they have been developed.

GUIDE TIL EN HJEMMESIDE MED EN GRØN PROFIL

Vidste du at internettet udleder lige så meget CO2 som hele verdens flytrafik? Med dette værktøj kan du blive klogere på, hvilke muligheder der findes for at have en bæredygtig tilgang til web hosting i forbindelse med din startups hjemmeside.

10 gode råd til crowdfunding

Crowdfunding er et brugbart værktøj for dig som grøn iværksætter til at indsamle viden, udvide samarbejder og måske vigtigst af alt at få økonomisk kapital til din startup. Men du skal vide, hvad du går ind til. Derfor har DISIE i samarbejde med Dansk Crowdfunding Forening udviklet 10 basale gode råd om crowdfunding, så du kan få de bedste forudsætninger for at opnå succes med din crowdfunding og ikke mindst med din grønne startup.
I samarbejde med Dansk Crowdfunding Forening.

Fundingmuligheder til grønne impact startups

Der findes flere forskellige typer fundingmuligheder til grønne iværksættere og startups. Der er ikke én sand vej eller rækkefølge for, hvordan man bedst finder funding til sin startup. Vi har fokuseret på at skabe et overblik over fundingtyper for grønne startup-virksomheder. Med dette værktøj får du mulighed for at gennemgå de forskellige fundingmuligheder, der findes og herfra forme din egen vej til funding. 

Værktøjet til grønne startups er udarbejdet i samarbejde med Heyfunding og DanBAN, og du kan finde mere viden og inspiration til funding på Heyfundings blog.

Klimakommunikation

Play Video
Play Video
DISIE GRØNT is supported by Tuborgfondet