Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Events & Press

“Unleashing the potential of sustainable innovation & entrepreneurship throughout Denmark”

Upcoming Events

Onepager-rethinking-waste-event

DISIE EVENTS

GRØnt Summit

zeal-x-DISIE-GROENT-Summit-logo

zeal x DISIE GRØNT Summit

DISIE og zeal inviterer til en fejring af alle jer, som arbejder for den grønne omstilling; iværksættere, virksomhedsejere og -ledere. Eventen er en hyldest til de bæredygtige, klimavenlige og cirkulære initiativer. Samtidig fejrer vi zeals 42-års fødselsdag, nylige B-Corp certificering samt de synergier der opstår, når vi søger fællesskaber, samarbejde og gode partnerskaber.

zeal X DISIE GRØNT Summit er gratis og åbent fra alle der arbejder inden for grøn omstilling. 

HVOR: Sandbjergvej 11, 8220 Brabrand HVORNÅR: 22. september 2022

TIDSPUNKT: 14.30 – 18.00
TILMELDING: shorturl.at/bfQTX

Psst – Vi havde udsolgt sidste gang. Så vent ikke for længe

zeal X DISIE GRØNT Summit er en manifestation af det brede samarbejde i det grønne økosystem, hvor iværksættere møder de mere etablerede SMV’er til et levende pop-up laboratorium for, hvordan vi sammen kan accelerere omstillingen.

zeal er et rådgivningshus inden for bæredygtig forretningsudvikling. Vi rådgiver og uddanner ledere, specialister og iværksættere, så de sammen kan udvikle cirkulære, regenerative løsninger.

DISIE – Danish Institute for Sustainable Innovation & Entrepreneurship – har mere end 13 års erfaring med udvikling af sociale og bæredygtige iværksættere med kontorfællesskaber og events i hele Danmark. De sidste to år har DISIE etableret sig i Aarhus med et samlingspunkt for grønne iværksættere under DISIE GRØNT, der er støttet af Tuborgfondet. DISIE GRØNT laver netværk, vidensdeling og sparring for unge og grønne iværksættere.

I området ‘GRØNNE DRINKS’ finder du drinks med et klimatwist, både med og uden alkohol, der på alle måder udfordrer produktion, værdikæder og servering af drinks, der ikke går på kompromis med bæredygtighed eller smag. Mød REST Destilleri, Clutch Cognition og Twisted Leaf.

I ‘GRØNT UTOPIA’ må du ikke gå glip af iværksætternes drømme for, hvordan en bæredygtig fremtid ikke blot ser ud, men også opnås. Mød PILLOWTALKS og Connecting Grounds.

I ‘GRØN HANDLING’ kan du både smage på den grønne omstilling og spille med, når der afholdes netværksbingo. Mød Green Survey og Merry Berry.

NEWS FROM DISIE