Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Partner

Beverages

Nørrebrew er et lille økologisk bryggeri fra Nørrebro i København der producerer smagfulde naturlige drikkevarer. 

Virksomheden startede i 2013 med produktet Maté Maté og 13 kammerater, der synes København manglede en original mate sodavand.

I dag laver vi økologiske mixere, øl,  naturlige energidrikke og selvfølglig maté sodavand.

Peter Larsen Kaffe har samlet danskerne om kaffen siden 1902. Med tradition for at gå forrest, tænke nyt og tage ansvar for både mennesker og miljø, viser Peter Larsen Kaffe vejen for, hvordan vi sikrer fremtidens kaffe.

I januar 2022 skrev Peter Larsen Kaffe kaffehistorie med et sortiment, der nu er 100 % certificeret. Alle deres produkter er dermed som minimum certificeret med enten Rainforest Alliance-, Økologi-, eller Fairtrade-mærket. Men de vil mere.

I dag udnytter man under 1 % af kaffens potentiale når man brygger en kop kaffe – Det er et stort spild, som Peter Larsen Kaffe vil eliminere. Derfor har de har skabt Circular Coffee Community og sat et ambitiøst mål om at være 100 % cirkulære og generer nul spild i 2030.

 

 “Depanneur is a design driven  beverage label and convenience store, with a love for neighborhoods and eye catching products.  

Together with handpicked producers we make beverages inspired by the shelves of convenience stores, all with a local and organic focus. 

Our goal is always to be as sustainable as possible in all aspects from packaging to production.  

Enjoy the full Depanneur vibe in our flagship store at Rantzausgade 36 in Copenhagen – see you soon!”

Sprit & Co er vores leverandør af alt vores vin og spiritus. Vi har valgt dem bl.a. fordi da de har et stort udvalg af økologiske kvalitetsprodukter. Desuden kan de levere med kort varsel og minimal fragt, da deres lager ligger på Frederiksberg. 

Du kan læse mere om dem på www.sprit-co.dk

Postevand er startet for at gøre op med vand i plastikflasker og skabe produkter der kan bidrage positivt i kampen imod klimakrisen. 

Decoration

Blomsterfællesskabet

Blomsterne er alle er dyrket lokalt og bæredygtigt på vores marker i Økosamfundet Dyssekilde, eller sanket i Halsnæs.

Food

Madværk leverer en sund frokost med en 80/20 frokostordning som indeholder 80% plantebaseret råvarer og 20% animalske råvarer. 

Det reducerer både en virksomheds udledning pr. måltid og samtidig lader medarbejderne smage, mærke og se hvordan de bid for bid, bliver en del af den bæredygtige løsning. 

Vores klode er i krise og løsningen og ansvaret for at ændre det ligger i hænderne på os alle.

Security

  • Sustainable

  • Local

  • Organic